Skab dit eget website og opnå succes hurtigere end du aner

Skab dit eget website og opnå succes hurtigere end du aner

Der kan være mange fordele ved at skabe dit eget website. I denne artikel giver vi dig gode råd til, hvordan du kan komme i gang med at etablere dit eget website. Der er nogle tips og tricks, som er meget godt at få med på vejen.

En brugervenlig struktur

Det er noget af det første du skal gøre ved dit website. Det er meget lettere at lave det hele rigtigt til at starte med, da det kan være mægtigbesværligt at lave noget om på din side, hvis du har lavet en fejl i starten. Derfor skal du have tungen lige i munden, når du laver din hjemmeside.

Vi kan varmt anbefale programmet WordPress til at lave hjemmesider med, da dette program er meget brugervenligt og du kan hurtigt se resultater, når du bruge dette program.

Det er vigtigt, at dine landingssider er nemme at begive sig rundt i. En landingsside er en side, som kommer efter en skråstreg for enden af dit domænenavn. Det betyder, at du skal sørge for at have relevant indhold på hver landingsside. Du skal også passe på med ikke at lave et layout, som er mere irriterende end det gavner.

Et godt eksempel på et glimrende design, er Malgodt.dk. Denne virksomhed sælger maling. De har et nemt og overskueligt site, som er nem at finde rundt i. Her kan du nemlig se, at det er vigtigt at lave sit website brugervenligt. Er det ikke brugervenligt, kan du komme til at få en høj bounce-rate, som betyder at folk hopper tilbage på søgeresultatet, fordi din hjemmeside ikke findes relevant for dem.

Kunderejsen

Kunderejsen er super vigtig. Det er den tur kunden tager fra start, og til kunden har købt dit produkt eller service. Der er mange forskellige måder at gøre dette på. Du skal dog gøre op med dig selv om, hvad du ønsker dine besøgende skal foretage sig. Her kan det være god i det at lave en kvalitativ undersøgelse, hvor du høre nogle af dine venner eller familie om de har lyst til at hjælpe dig.

De kan nemlig, med deres egne øjne, prøve at lege kunde og give dig respons på, hvordan de oplever din hjemmeside. Der er mange gode tips og tricks som du kan finde rundt omkring på dette. Det er vigtigt, at du heller ikke er for ivrig i din kunderejse, da mange mennesker hurtigt vil synes, at det er spam.

 

Med disse råd, kan du hurtigt komme i gang med at lave din egen hjemmeside. Ønsker du mere information, kan du finde det i nogle af vores andre artikler eller ved en hurtig googlesøgning. Rigtig god fornøjelse med hele projektet.