Skab de bedste forudsætninger for din firmafest

Skab de bedste forudsætninger for din firmafest

At være arrangør for en firmafest kan til tider virke meget uoverskueligt, da man skal planlægge en aften for et stort antal af mennesker. Men det behøver ikke at være så tidskrævende og kompliceret at skabe forudsætningerne for den perfekte firmafest. Her er vores 3 bedste tips til, hvordan din firmafest bliver succesfuld.

 

Bordplan

Årets firmafest er den perfekte mulighed for at interagere med nye kollegaer, man ikke omgås med på daglig basis. Men det er ikke altid, at man tænker over at skabe en interaktion med nye kollegaer, og derfor ender man som regel med at sætte sig ved siden af de mennesker, man kender og er trygge ved. Men det bidrager ikke til et bedre og mere sammensmeltet internt arbejdsmiljø.

 

En planlagt bordplan er derfor fordelagtig i forhold til at styrke fællesskabet på arbejdspladsen, og dermed gøre den daglige drift en smule lettere. Der er ikke en opskrift på den gode bordplan, men en god tommelfingerregel er, at blande udadvendte og indadvendte mennesker, da det oftest skaber den bedste dynamik. Du bør dog, gøre dine kollegaer en tjeneste, og undgå at sætte dem sammen med folk, de udtrykkeligt ikke bryder sig om.

 

Bordopdækning

En flot bordopdækning og pynt til firmafesten, kan engang i mellem blive nedprioriteret ved planlæggelsen. Men det skal bestemt ikke undervurderes, da det er et afgørende parameter i forhold til at skabe en bedre stemning blandt dine medarbejdere.

En flot dug er især essentiel i forhold til at gøre bordopdækningen festlig. Det kan være en god ide at vælge en dug, der kan genbruges, så du undgår at investere i en ny hvert eneste år. Du kan eksempelvis investere i en dug fra Georg Jensen Damask, da de er slidstærke og i topkvalitet. Georg Jensen Damask har også vist eksempler på flotte bordopdækninger, du kan hente inspiration fra – Se mere her.

Selskabslege

En gang imellem oplever man en anspændt stemning, når kollegaer skal omgås privat, og det er derfor fordelagtigt at implementere nogle forskellige selskabslege i dagens program. Det giver anledning til smil, latter og højt humør, hvilket er et succeskriterie til en enhver firmafest.

Der er et hav af quizzer, der eventuelt kan tilpasses til sæsonen eller et bestemt tema. En quiz er en morsom selskabsleg, der skaber noget konkurrence og holdånd, som bidrager til en positiv og festlig stemning. Det ville igen give en anledning til at blande holdene på kryds og tværs af afdelingerne for at styrke det interne fællesskab. Ydermere er quizzer en hurtig og overskuelig ting at forberede, og man kan derfor koncentrere sig om de mere tidskrævende aktiviteter til firmafesten.

Hvis du følger disse 3 simple tips, vil du med garanti, have skabt de bedste forudsætninger for en god firmafest for dig og dine medarbejdere.