Sådan kommer du godt og billigt i gang med iværksætterdrømmen

Sådan kommer du godt og billigt i gang med iværksætterdrømmen

Drømmer du om at starte din egen virksomhed på Fyn, findes der mange muligheder for at komme godt i gang. Selvom det er en investering i både tid og penge, så kan du faktisk komme langt for små penge, hvis du sætter dig godt ind i tingene. Læs med her, og få svaret på, hvordan du kommer godt og billigt i gang.

Har du længe gået med tanken om at starte din egen virksomhed på Fyn, så er der rigtig mange gode grunde til at springe ud i det. Du kan selvfølgelig starte forskellige virksomhedstyper, og nogle er mere komplicerede end andre. Her får du nogle af mulighederne, og hvordan du kan spare penge de rigtige steder.

Service

Rigtig mange starter en virksomhed i servicebranchen, og der er da også rigtig stor efterspørgsel efter forskellige services fra både private og virksomheder. Du kan enten vælge selv at udføre arbejdet, eller du kan have folk til at gøre det, imens du selv ordner alt det praktiske. Der findes mange forskellige typer af services, fx:

  • Rengøring. Private og især virksomheder bruger firmaer til at gøre rent, når de har lukket
  • Flere og flere virksomheder outsourcer denne del, fordi andre kan gøre det både bedre og billigere end dem selv
  • Teknisk support i form af rådgivning og komplicerede emner, som mange virksomheder ikke selv er eksperter i.

Webshop

Du kan også vælge at starte din egen webshop, hvor du kan have det udvalg, du enten selv finder interessant, eller hvor du har en god fornemmelse ift. salg. Det er rigtig nemt at starte en webshop, og der skal ikke så meget teknisk kunnen til, før du er helt i gang. Det er samtidig en billig løsning, hvis du ikke har så meget kapital.

En webshop koster nemlig ikke alverden, og det er nemt at opgradere siden, hvis du vælger den rigtige udbyder. Du skal altid have styr på den udbyder, du bruger til at starte op, da det kan have vigtig betydning senere hen. Hvis du ikke vil risikere alt for meget, kan du vælge en relativt billig udbyder, som dog alligevel giver dig alle basistingene.

Du kan læse meget mere om webshops, og hvordan du kommer nemt og billigt i gang ved at klikke her.

Spar penge på din start up

Der er mange gode måder at spare penge på, når man skal starte sin egen virksomhed. Til at starte med, kan du vælge nogle ret simple løsninger, når det gælder domæne, webhosting og server. Der findes mange gode basisudbydere, hvor du får rigeligt til at komme godt i gang.

Du bør selvfølgelig også tænke over, om du kan optimere driften mere. Hvis du selv lægger mange timer i arbejdet, vil du ligeledes skulle betale mindre til ansatte. Vil du gerne starte en webshop, kan der være rigtig mange penge at spare, fordi du selv er herre over arbejdet. Du kan fx selv stå for flere arbejdsopgaver, fordi det foregår på din egen computer.