Sådan får du din hjemmeside til at skille sig ud

Sådan får du din hjemmeside til at skille sig ud

Alle ved, at det er smart at have sin egen hjemmeside til sin forretning i dag. Når dine kunder skal prøve at finde din virksomhed, slår de ikke bare længere op i telefonbogen – de googler efter den kompetence, de har brug for.

Med god søgemaskineoptimering på din hjemmeside, vil du komme højt op i google søgninger på relevante ord for din forretning, og det vil gavne dig til at få flere kunder. Men det er også vigtigt, at du sørger for at fange kunden, når de kommer ind på din hjemmeside, så du ikke risikerer, at de forlader din hjemmeside igen – for sådan mister du kunder.

Derfor er det vigtigt, at din hjemmeside er spændende og nem at navigere rundt på for dine potentielle kunder, der kommer forbi. Med den rette hjemmeside, der formår at fange dine potentielle kunders opmærksomhed, vil du kunne mærke, at der kommer flere kunder i din forretning.

Vær personlig

Der findes så mange hjemmesider i dag, som er alt for professionelle og upersonlige. Det kan f.eks. være, at der bliver brugt kedelige stock photos i stedet for rigtige billeder af dig, dine ansatte og fra din virksomhed.

Stock photos er upersonlige, og det skinner lynhurtigt igennem for kunden. Stock photos kan enhver person finde online, og derfor skaber det ikke tryghed for kunden at se dem, men nærmere begynder de at tænke, hvad du mon skjuler, siden du ikke har taget dine egne billeder.

Selv et billede taget med din mobiltelefon er bedre end et upersonligt stock photo. Hvis du gerne vil have, at det er personligt men stadig ser professionelt ud, så kan du hyre en god fotograf til at hjælpe dig med at tage billeder til din hjemmeside.

Men det er ikke kun billederne på din hjemmeside, der kan gøre den mere personlig. Det er også vigtigt, at du har en god og fangende tekst på hjemmesiden. Sørg for at beskrive, hvorfor du og dit team kan løse opgaven, som kunden vil have, men prøv at lade være med at gøre det alt for kedeligt.

Du kan sagtens skrive lidt uformelt, for det vil være med til at få dig til at skille dig ud, når dine kunder læser din hjemmesidetekst igennem. Det er altid en god idé at forsøge at få læseren til at smile, og derfor skal du skrue ned for de alt for tunge termer og i stedet møde dine potentielle kunder i øjenhøjde og på deres præmisser.

Du kan hyre en tekstforfatter til opgaven, hvis du ikke selv har mod på det.

Hvis du har problemer med at finansiere professionelle til at hjælpe dig med at gøre din virksomheds hjemmeside bedre, så kan du tage et SMS lån og have pengene inden for en time – det er nemt og hurtigt, og du kan se en guide til de forskellige lån lige her.