Et nyt online supermarked har set dagens lys

Du kender sikkert allerede Osuma og Nemlig.com. Men nu er der kommet en ny dreng i klassen, som er klar på at tage udfordringen op med de store spillere. Shobr.com er klar til at tage en stor bid af kagen – og det skal ske helt uden varelager.

Bindeled mellem butik og kunde

For Shobr.com er ikke “bare” et online supermarked, som du kender det fra de førnævnte eksempler. Shobr skal agere bindeled mellem butik og kunde, hvilket altså betyder, at de ikke kommer til at have et varelager, personale til fragt eller lastbiler tilknyttet virksomheden.

Dagligvarernes svar på Uber og AirBnB

Som det allerede er set i andre brancher, eksempelvis med Uber inden for taxakørsel og AirBnB inden for ferielejligheder, vil Shobr.com agere platform for den enkelte forretning, som selv står for at prissætte varerne og aktivere de ugentlige tilbud.

Sælg dine varer hos Shobr

Driver du din egen købmandsforretning, og har du mulighed for at sende dine vare ud i landet, er der ikke noget, der forhindrer dig i selv at komme på Shobr. Skulle du have lyst til det, kan du på hjemmesiden finde deres kontaktinformationer, så dine produkter også kan blive en del af sortimentet.

Vil udfordre Coop og Nemlig.com

Det skal blive spændende at se, om det lykkes for Shobr.com, der pt. kun er i beta-mode, at få en bid af kagen, der allerede nu er godt fordelt blandt Osuma, Nemlig.com og Coop, som med deres nye dagligvareforretning på nettet ellers har været det nyeste skud på stammen.