Kom godt i gang med at lave en webshop

Kom godt i gang med at lave en webshop

Hvis man sidder med en lille iværksætter i maven og gerne vil i gang er der en række ting, som det er vigtigt at man har styr på. Det er ikke nok med en ide, for man skal jo også have den ud til kunderne. Desværre er det de færreste, der kan smide penge nok på bordet til at åbne en fysisk butik, og desuden er det slet ikke sikkert, at din ide er bred nok til, at kunne fungere som fysisk forretning.

Det er her internettet og webshop kommer ind i billedet. Hvorfor nøjes med en enkelt butik i Aarhus, hvor der trodsalt kommer begrænsede mængder af besøgende, når man kan lave en webshop og have hele verden som sine kun

Find et godt webhotel

Vi går ud fra at du allerede har fundet på et godt navn og dermed har en plan for, hvad din forretning skal sælge. Derefter skal du have købt domænet, som gerne skal afspejle det du sælger. Det skal være et navn der er nemt at huske, og som kan bruges som dit nye brand. Det må endelig ikke ligge for tæt op af eksisterende domæner for så risikerer du, at de besøgende ender der, og det kan koste omsætning.

Med et godt webhotel, kan du komme hurtigt i gang, da de tilbyder køb af domæne, samt serverplads til din nye shop.

Med et genialt værktøj som WordPress, er det nemt selv for en totalt nybegynder at lave en hjemmeside, der lige så godt kunne være lavet af en professionel webudvikler. Der findes tusinder af temaer, og plugins, der gør det at sætte din webshop op til en leg, og du behøver ikke betale en webmaster en formue for at administrere siden, for det er så nemt at du kan klare det selv.

Få nogle besøgende

At få besøgende er ikke så nemt som at sætte shoppen op desværre. Man skal have lavet noget ordentlig marketing, deriblandt SEO. Det betyder at din hjemmeside får en bedre placering på Google og andre søgemaskiner. Det er dog en tidskrævende affære, da man skal sørge for at skrive godt indhold til både sin egen side og andres, og er det ikke ordentligt indhold, kan man ryge længere ned på søgemaskineresultaterne. Dette er en længere varende proces, der virkelig kan betale i længden.

Du kan betalte dig fra det

Med et professionelt SEO-bureau, kan du få uddannede professionelle til at gøre det svære marketings arbejde for dig, der kan øge virksomhedens omsætning. Dette er selvfølgelig først, når siden er oppe og køre. Men det koster naturligvis. Har du brug for at mindre lån for at komme godt i gang, kan du evt. kigge her og få et godt overblik over hvad er findes at lånemuligheder.