Fliserens på hele fyn

Fliserens på hele fyn

De fleste af os kender til at have brug for rensning af fliser, da der let kommer pest i fliser. Det er vigtigt for kunder, at de har en leverandør, som de kan stole på, og som de ved, bruger miljørigtige metoder til at foretage fliserens.

Nanostone har i de sidste ni år specialiseret sig inden for miljørigtig rensning af fliser, og da de ved, hvor vigtigt det er for kunder med hurtig behandling, har de et kontor i Syddanmark, som servicerer hele Fyn. Du kan læse mere om, hvordan de bekæmper flisepest her.

 

Derfor har de afdelinger i hele Danmark

Det har været vigtigt for Nanostone at kunne servicere hele landet, og stadigvæk være et lokalt firma, som folk kan stole på. Derfor har de oprettet en afdeling på Sjælland, Nordjylland og Syddanmark.

Det ville være umuligt for dem at servicere hele Danmark, hvis de kun havde en afdeling, da de ville ende med at bruge lang tid på transporttid, og det vil hverken være miljørigtigt, og det vil også tage længere tid for deres kunder.

Fra deres afdeling i Syddansk servicerer de hele Fyn, og det betyder, at der ikke længere er nogen god undskyldning for at have flisepest. Nanostone kan let og hurtigt fjerne det, så ens fliser igen ser ud, som da de var helt nye.

 

Fynboer fortjener flotte fliser

Der er ikke noget, som man kan gøre for at undgå flisepest eller alger i ens fliser. Det er noget, der sker for de fleste fliser, men der er ingen grund til, at du lægger nye fliser.

I stedet kan Nanostone komme ud og foretage en rensning af fliser, og så kommer de til at se ud, som dengang de var helt nye.

Det kan ikke betale sig selv at prøve at gøre dem rene, da det kræver et kæmpe arbejde, hvis man ikke har de helt rigtige ting til at foretage en fliserens. Herunder koster det mange penge at investere i det helt rigtige fliserens, og det er ikke ligeså effektivt som det Nanostone bruger.

Derfor er det også Nanostones vision, at alle fynboer har fortjent flotte fliser, og de er allerede i gang med at gøre Fyn endnu flottere end flise ad gangen.

Fliserens foretages på alle former for fliser og haveterrasser. Så der er ikke længere nogen grund til at være bange for flisepest.

Du kan ligeså godt få det fixet med det samme.