Få hjælp til at klage over skat

Få hjælp til at klage over skat

Flere og flere vælger at klage over skat, hvilket kan være en utrolig god idé, hvis man mener, at man har ret i sin sag. Mere end hver fjerde, der klager over skat, får medhold og vinder sagen – og denne succesrate ville endda være endnu højere, hvis flere kontaktede en skatteadvokat, der kunne varetage klagesagen. Læs denne artikel, og bliv klogere på, hvorfor du skal vælge at alliere dig med en skatteadvokat.

Derfor skal du vælge en skatteadvokat

Hvis du har fået en afgørelse fra skat, som er forkert og du ønsker ændret, kan du få juridisk rådgivning fra en skatteadvokat. Skatteret er overordnet set en meget kompleks juridisk disciplin, og derfor arbejder en skatteadvokat næsten aldrig med andet end denne typer sager. Det betyder også, at advokaten er meget specialiseret inden for området, og du vil altid være sikret kompetent rådgivning, hvad end det er i virksomheden eller privat.

 

Hvad koster det?

Det vil altid koste dig minimum 400 kroner at klage over skat, da alle skal betale dette, når klagen indsendes, hvad end du har allieret dig med en skatteadvokat eller ej. Hvis du klager over faktiske afgørelser fra skat, kan det være helt gratis at klage med denne skatteadvokat, da skat er forpligtet til at betale enten 100 % eller 50 % af omkostningerne, afhængigt af om skattesagen vindes. Du kan få juridisk bistand og samtidig ikke skulle betale en krone for dette – såfremt sagen vindes.

 

Sådan fungerer det

Det er utrolig let at klage over skat, hvis du allierer dig med en skatteadvokat. Du skal blot kontakte en skatteadvokat, som først og fremmest vil fortælle dig, om du har en god sag, og som om nødvendigt sætter dig ind i processen. Dernæst vil skatteadvokaten varetage alt papirarbejdet, som kan være både kompliceret og tidskrævende at håndtere, hvis man ikke selv har nogen erfaring med klagesager til skat – og det er de færreste, som har det. Afslutningsvis vil skatteadvokaten føre sagen, som oftest starter med et personligt møde omhandlende din sag. Du skal altså ikke selv forholde dig til klageprocessen, da advokaten vil varetage dette for dig.

En skatteadvokat er klar over, at der kan være en stor økonomisk risiko for dig ved at klage over skat, hvis ikke sagen ender til din fordel. Du vil derfor opleve, at en skatteadvokat også er god til at varetage dine personlige oplysninger og være yderst diskret omkring din klage. Det er for mange et ømtåleligt emne at snakke om skat, da det kan have økonomiske konsekvenser for dem i fremtiden.