Drøm stort på Fyn

Drøm stort på Fyn

Ofte bliver der snakket om små virksomheder, når snakken falder på Fyn, men sådan behøver det ikke at være, da vi også synes, at der skal være plads til de store drømme på Fyn. Vi vil opfordre dig til at finde på virksomhedsidéer, hvor du kun kan realisere dem ved hjælp af en Business Angel.

Her på siden vil vi hjælpe dig med, hvordan du kan drømme større og ikke være bange for at kaste dig ud i et kæmpe projekt, som virker fuldstændig uoverskueligt. Det kræver en mental ændring i din hjerne, hvis du skal tænke på denne måde og starte virksomheder i en helt anden kaliber.

Kan alt laves på Fyn?

Svaret er ja. Nu tænker du sikkert, at det er umuligt at bygge en flyfabrik eller skabe en ny bilgigant. Men stop med at tænk på denne måde og tænk i stedet på, hvad du har lyst til at lave. Hvis du har en god nok idé, er din fysiske placering som sådan ikke særlig vigtig.

Da Elon Musk lavede Tesla i Californien, sagde alle også til ham, at det var en idiotisk idé, fordi der ikke havde været nogen nye bilfabrikker i USA de sidste 60 år. Men han gjorde det alligevel, og det virkede, fordi det var en god idé.

Det bringer os til næste punkt, som handler om, at du ikke skal sige til dig selv, hvorfor noget er en dårlig idé. Sig i stedet for hvorfor det er en god idé. Eller i det mindste bare find på en masse ting, som du godt kunne tænke dig at lave og glem alt om penge et øjeblik.

Skriv alle dine gode idéer ned

Den bedste metode til at tænke stort er, at du ikke er bange for at tænke stort. Skriv alle dine idéer ned, uanset hvor vanvittige de lyder. For hvis du ikke gør det, så ender du med at kassere en idé, som måske ville virke for dig.

Grunden til, at du skrive alt ned, er, at du altid kan finde penge udefra, hvis du har en idé og en handlingsplan som er god nok. Da vi her prøver at tænke anderledes, vil det nok passe bedst til dig med en Business Angel investor.

Denne slags investor tør godt tage en høj risiko, hvis de føler, at ideen er der, og at du er personen, som kan udføre den. Læs mere om begrebet her.

Vi siger ikke, at du ikke skal have en seriøs forretningsplan, men i første omgang skal du have en idé, som du har lyst til at gå videre med. For hvorfor lave en forretning hvor du ikke føler, at du gør nogen forskel for andre mennesker.

På den måde kan du være med til at gøre Fyn til stedet, hvor det hele sker og lokke andre virksomheder til øen.