Derfor boomer ehandel på Fyn

Derfor boomer ehandel på Fyn

For de fleste webshops kan det ikke betale sig at være placeret i København, fordi priserne på alt fra lager til kontorer er blevet alt for dyre.

Hele ideen i en webshop er, at man kan placere den lige der, hvor man har lyst. For ens varer skal alligevel blot sendes ud med posten, og derfor behøver man ikke være i København.

Fyn har den fordel, at det er en lille ø, så uanset hvor du bor på Fyn, så har du  mulighed for at pendle hen til en fynsk webshop, hvor du kan arbejde.

Da Odense er en by, hvor der sker mange nye ting, og hvor der er masser af studerende, så er det let at finde kvalificeret ansatte på Fyn.

Flere unge har fundet ud af, at de kan købe meget mere for deres penge, hvis de bliver i Odense i forhold til at flytte til København. Med de mange nye webshops har de pludselig mulighed for at finde et job med det samme, og derfor har de ingen grund til at flytte væk.

Så fremtiden er helt klart på Fyn, når det kommer til e-handel. Du kan følge med på vores hjemmeside, hvis du vil vide mere om, hvordan du kan flytte din webshop til Fyn.