3 nicher, du ikke skal lave webshop i

3 nicher, du ikke skal lave webshop i

Du har måske i sinde, at starte din egen webshop om, men er i tvivl om hvilke produkter du skal sælge. Det er der som sådan ikke nogen facitliste for, men derimod kan du vurdere, hvilke produkter du vil have større succes med at sælge, hvis du vælger ud fra, hvor stor konkurrence der i forvejen er på markedet.

Det handler ikke altid om, at sælge ting i sin webshop, som blot har en stor søgevolume. Det er en god faktor, at have i ménte, men er der i forvejen en stor konkurrence, vil du have meget svært ved at komme ind på markedet og få din bid af kagen.

Ofte vil det kræve et enormt stort markedsføringsbudget, hvis du har en drøm om, at slå nogle af de helt store kanoner ad banen og det er sjældent en ny webshop, har så mange penge til rådighed fra starten af.

Find en lille niché

Det kan ikke anbefales til dig, der ønsker at starte en webshop at sælge mobiltilbehør, småelektronik eller sågar tøj, da der i forvejen er en enormt hård konkurrence inden for dette område.

Du vil ikke kunne få et ben til jorden og vil have langt svære ved at blive fundet på Google, da der er så mange gode etableret virksomheder, der ligger fast på de allerbedste pladser i søgeresultaterne.

Du kan også vende den rundt og spørge dig selv. Hvorfor skulle en kunde handle på din lille webshop, der sælger småelektronik eller mobiltilbehør, når de ikke kender til dig i forvejen? Langt de fleste vil i langt højere grad gøre et køb i en webshop, som de i forvejen har en eller anden relation til og derfor vil din lille nystartet webshop ofte blive fravalgt.

Derimod bør du i langt højere grad forsøge dig i, at finde din egen lille niche. En niche er et lille område, som du specifikt vælger og kun går efter potentielle kunder, der leder efter dit produkt.

Tager vi udgangspunkt i en webshop omhandlende tøj, vil det være essentielt for dig, at finde en specifik niche. Det kunne være solbeskyttende tøj til voksne og børn.

På denne måde har du afgrænset dig en hel del indtil kun et område og her vil du i højere grad kunne opnå succes med en webshop.

Dermed ikke sagt at det er helt udelukket at starte en webshop op med tøj generelt, men du skal dog være opmærksom på den hårde konkurrence og at det hurtigt kan tage flere år, før at du blive den mindste synlig.