10 punkter til at optimere din webshop

10 punkter til at optimere din webshop

Der er stort set ingen undskyldning for ikke at lave en succesfuld virksomhed, når man kommer fra Fyn, fordi vi er så godt placeret midt i det hele. Med en webshop er det blevet endnu lettere, da du blot sender dine pakker ud med nogle af de store fragtvirksomheder.

Herunder vil vi give nogle forskellige råd til, hvordan du kan optimere din webshop, så du kan sælge til hele Danmark fra Fyn. Det er alt fra gode arbejdsforhold gennem miljøsanering til effektiv levering til dine kunder. Du kan sagtens lave mange flere punkter, men vi skal starte et sted.

1. Send varer med det samme

Du skal sende varer ud til dine kunder hver eneste dag. Da vores land er så småt, burde kunder kunne få deres varer inden for en dag, hvis du sender samme dag. Det bliver dine kunder glade for.

2. Overvej gratis fragt

Kunder elsker gratis fragt. De fleste gør det ved, at du skal bestille for et bestemt beløb. Det er smart, fordi det får dine kunder til at smide flere varer i deres indkøbskurv.

3. Få styr på varelageret

Du skal vide, hvor alle ting er, så I hurtigt kan pakke varer. Desuden skal I have et rent og miljørigtigt varelager, hvis i er bange for, at alt ikke er, som det skal være, skal I få foretaget miljøsanering. I kan læse mere om det her.

4. Få et godt økonomisystem

I skal bruge mindst mulig tid på bogføring og indkøb af varer. Alle disse ting skal foregå automatisk, så I stort set bare kan pakke og sende varer ud. Det er ikke helt så simpelt men tæt på.

5. Vælg en god webshopplatform

Der er mange nye gode webshopplatforme på markedet, og vi vil anbefale, at I bruger en af de nye, da det er langt lettere at sælge sine produkter igennem dem. De ældre har ikke fundet ud af, at det er 2017.

6. Få et lagersystem

Alle de nye webshopplatforme har en form for lagersystem. Du kan tilkøbe noget endnu bedre, hvor du kan analysere, hvilke varer der sælger bedst. Hvis du har 10.000 varer, er det en god idé.

7. Få kunder til at anmelde jer

Når dine kunder har købt af dig, skal du sende en e-mail til dem, hvor de giver dig en anmeldelse. På den måde får du endnu mere succes, fordi deres anmeldelser er med til at give din webshop troværdighed.

8. Lav målbare annoncer

I gamle dage tog det lang tid at finde ud af, om ens reklamer virkede. Sådan er det ikke længere. Vi anbefaler, at du laver alt markedsføring, hvor du får relevant data, for det kan du tjene mange penge på.

9. Henvend jer til influencers

Influencers er det helt store lige nu. Det er dem, som du finder på Instagram, blogs og på Youtube. Hvis du kan få dem til at snakke om dit produkt, så tjener du helt sikkert også mange penge. Det er pengene værd at lave en aftale med dem.

10. God kundeservice

Du skal altid være glad og positiv og hjælpe kunden med sine problemer. Selv hvis en kunde ikke opfører sig pænt, så skal du blot være høflig og sende pengene retur til kunden.

Med disse råd skal du nok få succes.